Mariah Carey juhli kyyneleet silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey ja hänen miehensä Nick Cannon juhlivat torstai-iltana avioliittonsa ensimmäistä vuosipäivää Las Vegasissa. Pariskunnan kunniaksi järjestetyissä juhlissa myös Mariah vuodatti kyyneleitä.

Julkkispari nautti illallista noin 50 lähimmän ystävän läsnäollessa. Ruokailun jälkeen juhlaväelle esitettiin Nickin koostama video pariskunnan ensimmäisen aviovuoden parhaista hetkistä. Video sai poptähden vuodattamaan ilon kyyneleitä. Katso kuvat tästä.

Parin ympärillä on viime aikoina käyty keskustelua mahdollisesta perheenlisäyksestä, mutta Mariah ja Nick eivät kommentoineet asiaa juhlissaan. Taannoin heidän kerrottiin suunnittelevan upean Fleur de Lys -luksuskartanon ostamista Beverly Hillsistä. Kartanon myyntihinta oli 125 miljoonaa dollaria.