Narkkari-Eminem todella pohjalla – käytti yskänlääkettä päihtyäkseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin hiphop-tähtiin lukeutunut Eminem on viime päivinä kommentoinut tulevan Relapse-albuminsa nimen rankkoja taustoja. Tähti oli äskettäin paljon pahemmassa kunnossa kuin saatettiin odottaa.

Eminem on nyt kertonut kärsineensä todella pahasta huume- ja lääkeriippuvuudesta ja käyttäneensä metadonin lisäksi jopa 20 pilleriä päivässä. Tuolloin menestysartisti kävi myös lähellä kuolemaa yliannostuksen takia, kun hänen ystävänsä antoi kourallisen pillereitä.

– Lääkärini kertoi, että ne mystiset pillerit olivat metadonia. Tuskin olisi ottanut niitä, jos olisin tiennyt niiden olevan metadonia. Olin silloin tosin niin huonossa kunnossa, että en osaa sanoa sataprosenttisen varmasti, Eminem kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Lääkärin mukaan ottamani määrä vastasi nelinkertaista heroiiniannosta. En ymmärtänyt asian vakavuutta edes silloin kun minulle kerrottiin, että olin kuolla siihen.

Vuonna 2005 tilanteensa takia Euroopan kiertueensa perunut supertähti päätyi lopulta käyttämään unilääkkeitä ja jopa yskänlääkettä päihtymistarkoituksessa. Hän kertoi eilen turvautuneensa kaikkeen vähänkin päihdyttävään ja käyttäneensä pahimpina aikoina jopa NyQuil-merkkistä yskänlääkettä päihtyäkseen.