Suomen komein poptähti Mister Pop jälleen haussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen komeimman miesartistin Mister Pop -titteli on jälleen jaossa. Ykköstilasta kisaavat tällä hetkellä Idols-tähdet Koop Arponen ja Antti Tuisku. Ääniä on annettu kolmessa viikossa ennätykselliset yli 60.000 kappaletta.

Mister Pop on vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme komeimmasta miespopparista. Äänestys järjestetään nyt seitsemännen kerran. Mister Pop 2008 selviää sunnuntaina 17. toukokuuta, kun nyt käynnissä oleva yleisöäänestys päättyy. Äänestys on kaikille avoin ja siihen voi osallistua viihdelehti Staran verkkosivuilla tästä.

Halutusta tittelistä käydään tällä hetkellä kamppailua Idols-tähtien kesken. Kaksinkertainen Mister Pop Antti Tuisku puolustaa titteliään, mutta viimeisimmän Idols-kisan voittaja Koop Arponen antaa hänelle kovan vastuksen. Kolmannella sijalla on niin ikään Idols-kisasta tähdeksi noussut Pete Parkkonen.

Viime vuonna voiton vei Antti Tuisku, joka päihitti loppumetreillä Nightwish-yhtyeen Tuomas Holopaisen. Kolmanneksi sijoittui hiphop-tähti Elastinen. Viiden joukkoon mahtuivat myös Lauri Tähkä ja Ari Koivunen. Tuiskulle titteli oli tuolloin jo toinen.

Maaliskuussa kauneimman naispopparin Miss Pop -tittelin sai jo kolmannen kerran Jenni Vartiainen. Hän on voittanut äänestyksen vuosina 2003, 2007 ja 2008. Anna Abreu sijoittui äänestyksessä toiseksi ja Anna Puu kolmanneksi.