Victoria Beckham riisui Armanin mainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveistä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Victoria Beckham on sittemmin jäänyt julkisuudessa niin miehensä David Beckhamin kuin yhtyetoverinsa Melanie ”Scary Spice” Brownin varjoon. Mallintöitä tähdelle kuitenkin riittää.

Nyt Victoria Beckham on jo toistamiseen mukana Emporio Armanin malliston kasvona ja vartalona. Tälläkin kertaa hänet on riisuttu alusvaatteisilleen, sillä hän markkinoi edelleen Armanin naisten alusasuja. Kampanjan uusi kuva julkistettiin tänään New Yorkissa Macy’s -tavaratalossa järjestetyssä tilaisuudessa, jossa Victoria oli myös itse läsnä. Katso kuva tästä.

Beckhamin edelliset Armanin kuvat paljastettiin vain pari kuukautta sitten. Aiemmin myös aviomies David Beckham nähtiin miesten alusvaatteiden mainoskuvissa, joten kyse lienee pariskunnan yhteisestä harrastuksesta. Victoria lanseerasi taannoin myös oman dVb-nimisen vaatemerkkinsä, joka kuitenkin floppasi. Suositut amerikkalaisketjut Henri Bendel, Kitson ja Saks Fifth Avenue ovat pudottaneet Victorian malliston farkut valikoimistaan heikon menestyksen takia.