Suosikkifutari sikaili kännissä ja housut nilkoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallojoukkue Arsenal koki karvaan tappion Mestareiden liigan välierissä toissayönä. Joukkueen hyökkääjä Nicklas Bendtner päätti nollata tilanteen vetämällä perinteiset lärvit lontoolaisessa Boujis-yökerhossa.

Kensinghtonissa sijaitsevan ravintolan asiakkaat saivat todistaa tanskalaissyntyisen Bendtnerin railakasta juhlimista siihen malliin, että ravintolan järjestysmiehet taluttivat ympäripäissään olleen futarin ulos ravintolasta kello neljän maissa aamuyöllä, The Sun uutisoi. Katso kuvat tästä.

Tähti ei pysynyt itse edes kunnolla pystyssä, mikä ei toisaalta ollutkaan ihme, sillä hänen vyönsä oli auki ja housut olivat niin sanotusti kintuissa. Tämän jälkeen huippupelaaja työnnettiin häntä odottaneen auton takapenkille, jonne hän rojahti housut edelleen nilkoissa. Tilanne oli varsin nolo, ellei tarkoituksena ollut markkinoida Emporio Armanin alusvaatteita.