Simpsonit-sarjalle harvinainen kunnianosoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on menestynyt television lisäksi myös valkokankaalla. Sarjassa on vieraillut lukuisia supertähtiä ja muita julkkiksia. Nyt ohjelma on saanut harvinaislaatuisen kunnianosoituksen Yhdysvalloissa.

Simpsonit ovat nimittäin saaneet nyt oman postimerkkisarjan. Simpsons-postimerkit julkistettiin eilen juhlavissa merkeissä Twentieth Century Foxin studioalueella Los Angelesissa. Paikalla oli kutsuvieraiden lisäksi myös sarjan tuotantotiimiä ja ääninäyttelijöitä. Tuottaja James L. Brooks kertoi kunnianosoituksen olevan surrealistinen.

Suosikkisarja täyttää 20 vuotta ensi vuoden alussa 14. tammikuuta 2010. Tänä vuonna sarjan merkkipaalua juhlistetaan monin tavoin ja postimerkkisarja on yksi näkyvimmistä juhlakaluista. Jokainen perheenjäsen sai nyt oman postimerkkinsä. Kuva merkeistä löytyy esimerkiksi tästä.