Lost-sarjan Ben: ”Päätösjakso syö sielunne!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sekavista juonikuvioistaan tunnettu televisiosarja Lost päättelee Yhdysvalloissa pian viidettä tuotantokauttaan. Suomessakin suositussa sarjassa Ben Linusin roolia näyttelevä Michael Emerson lupaa rajua päätöstä kaudelle.

Emersonin mukaan kaksituntinen päätösjakso tulee poikkeamaan kaikesta aikaisemmasta. Hän lupasi jaksosta E! Onlinen haastattelussa televisiohistorian hulluinta parituntista.

– Ohjelma on erikoistunut tuotantokausien shokkilopetuksiin, mutta viidennen tuotantokauden… Minkään muun kauden päätös ei ole jättänyt minua ihmettelemään miten sarja voisi vielä jatkua, Michael Emerson hehkutti.

– Luvassa on tällä kertaa kahdenlaisia shokkeja. Niistä jo pelkästään toinen saisi katsojat syömään sielunsa saadakseen seuraavat tapahtumat selville, mutta en tiedä kuinka katsojat voivat elää kahden shokin kanssa.

Päätösjakson jälkeen kuluu Yhdysvalloissa yhdeksän kuukautta ennen seuraavan tuotantokauden käynnistymistä. Emerson lupaa noiden yhdeksän kuukauden tuntuvan todella pitkiltä. Lost-sarjan päätösjakso esitetään Yhdysvalloissa ABC-kanavalla ensi keskiviikkona.