Johanna Tukiaisen kohuttu nettitelevisio kaatui riitoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen ei jaa enää kotiaan nettikatsojien kanssa. Hänen kovasti kohuttu maksullinen nettitelevisionsa, TuksuTV, on lopetettu jo kolmen päivän jälkeen.

Alunperin lähetyksestä oli Hymy-lehden kanssa nettilähetyksestä kahden kuukauden sopimus. Lehden julkaiseman tiedonannon mukaan syynä nettitelevision lopettamiseen olivat talon asukkaiden erimielisyydet.

”Tuksu-TV on lopetettu. Hymyllä ja Johanna Tukiaisella oli tosi-tv:stä kahden kuukauden sopimus, jota hän ei kuitenkaan pystynyt noudattamaan kolmea päivää kauempaa. Tukiaisen Hymylle toimittaman tiedonannon mukaan huoneistossa asuvien erimielisyydet on suurin syy kameroiden sammumiseen.”

Johanna Tukiainen aiheutti skandaalin jo lähetyksen ensimmäisenä iltana esittäessään juopuneena varsin vahvoja rasistisia kommentteja. Myöhemmin hän pyysi kommenttejaan anteeksi. Eilen Tukiainen ilmoitti blogissaan haluavansa sulkea TuksuTV:n, ja nyt asia on hoidettu pois päiväjärjestyksestä.