Pete Parkkonen coveroi Britney Spearsia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusimmasta Idols-kilpailusta tähdeksi noussut Pete Parkkonen keikkailee parhaillaan ympäri Suomea esikoisalbuminsa merkeissä. Omien kappaleidensa lisäksi miehen keikkasetissä kuullaan myös mielenkiintoinen cover-hitti.

Pete Parkkonen esittää keikoillaan nimittäin oman näkemyksensä supertähti Britney Spearsin taannoisesta Womanizer-hitistä. Idols-tähden versio tutusta kappaleesta on erittäin energinen rock-paahto. Nyt Parkkosen versio Spearsin hitistä on nyt myös levytetty ja julkaistu Livenä Vieraissa 2 -kokoelmalevyllä.

Aiemmin samasta hitistä on tehnyt oman versionsa myös brittipoppari Lily Allen. Versiota ei tarkoitettu julkiseen levitykseen, mutta tuottaja Mark Ronson julkaisi sen verkossa. Kappale poistettiin pian YouTubesta levy-yhtiön pyynnöstä. Allenin versiosta muodostui kuitenkin nopeasti hitti, joka soi tälläkin hetkellä ympäri maailmaa ja erityisesti Yhdysvalloissa.