Television ilkein johtaja löytyy Simpsoneista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on noussut jälleen yhden äänestyksen kärkipaikalle. Tällä kertaa TV Guide -julkaisu tiedusteli lukijoiltaan mielipidettä televisiomaailman ilkeimmästä johtajasta.

Ykköspaikka meni yllättäen animaatioiden maailmaan, kun Simpsonit-sarjassa ydinvoimalaa pyörittävä Mr. Burns, eli Charles Montgomery Burns, valittiin ilkeimmäksi amerikkalaiseksi pomoksi.

Äänestyksen muut sijat menivät ihmisille, sillä toiseksi ilkeimmäksi sijoittui julkkiskokki Gordon Ramsay, kolmanneksi Sopranos-sarjan mafiapomo Tony Soprano ja neljänneksi Diili-realityohjelman pomo Donald Trump.

Parhaan pomon ykköspaikan sai sen sijaan Greyn Anatomia -sarjan Miranda Bailey, jota näyttelee Chandra Wilson. Toiseksi paras johtaja oli Melrose Place -sarjan Amanda Woodward ja kolmanneksi sijoittui Charlien Enkelit -sarjassa vauhdikasta naiskolmikkoa johtava Charles Townsend. Naisjohtajat olivat siis äänestyksessä arvossaan.