Kanye West raivostui Twitter-huijarille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Kanye West on raivostunut saatuaan tietää, että hänen nimellään julkaistaan Twitter-mikroblogia. Supertähti otti välittömästi yhteyttä palvelun ylläpitoon ja kyseinen käyttäjätili jäädytettiin keskiviikkona.

Blogissaan asiasta kertonut Kanye West on vain yksi lukuisista julkkiksista, joiden nimellä julkaistaan Twitterissä materiaalia. Nyt myös Twitter on käynyt taistoon huijareita vastaan ja sulkenut tilejä selvissä tapauksissa.

Suositun yhteisöpalvelun toinen perustaja Biz Stone kertoi ABC-kanavan uutisille etsivänsä parhaillaan keinoja huijaustilien ehkäisemiseksi. Kanye West ei kuitenkaan aio jatkossakaan liittyä mukaan.

– Olen liian kiireinen ollakseni luova suurimman osan ajasta. En tarvitse sellaista mitä Twitter tarjoaa.