Kanye West kiistää ryhmäseksin Madonna kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka hiphop-tähti Kanye Westin nykyinen naisystävä, mallina tunnetuksi tullut Amber Rose julkaisi mikroblogissaan kuvia pariskunnasta poseeraamassa yhdessä muiden julkkisten kanssa.

Kuvissa nähtiin Madonna, Jessica Biel ja Justin Timberlake. Eräässä kuvista Madonna puristaa Amber Rosea takapuolesta. Pian niiden julkaisun jälkeen verkossa levisi huhu, jonka mukaan Kanye, Amber ja Madonna olisivat menneet touhuissaan hieman pidemmällekin ja harrastaneet kolmestaan ryhmäseksiä. Nyt hiphop-tähti on kuitenkin kiistänyt väitteet.

– Yo, mitään ei ole tapahtunut Amberin, Madonnan ja minun välilläni. Otimme vain kuvan juhlissa. Ei se ole mikään iso juttu. Halusin vain selventää asian, Kanye West kirjoitti blogissaan.

Twitter on aiemminkin aiheuttanut artistille harmaita hiuksia, sillä viime viikolla selvisi, että joku huijari kirjoitti kyseiseen yhteisöpalveluun viestejä Kanyen nimissä. Käyttäjätunnus saatiin kuitenkin pian suljettua.