Potter-tähti Emma Watsonin diivailee kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Harry Potter -elokuvasarjan viimeisten osien tekeminen on jo pitkällä ja nyt julkisuuteen on kantautunut tietoja kulissien takaisista tapahtumista.

Erään tuotantotiimiin kuuluneen mukaan erityisesti Emma Watson aiheutti viimeisten leffojen kuvauksissa harmaita hiuksia muulle kuvausryhmälle. Sisäpiiriläisen mukaan Watsonin diivailusta aiheutui loppuaikoina tavallista enemmän harmia.

– Daniel Radcliffe ja Rupert Grint ovat unelmien työkavereita, mutta Watson on ollut vaikeampi kuin yleensä, sisäpiiristä kerrottiin Chicago Sun Times lehdelle.

– Emma valittaa aina, saapuu kuvauksiin myöhässä ja suututtaa töykeydellään sekä muut näyttelijät että kuvausryhmän. Hänestä on tullut suuri diiva. Kaikki ovat saaneet hänestä tarpeekseen.

Yhdysvaltoihin opiskelemaan pian suuntaava Emma Watson on puolestaan kehunut kuvausten ilmapiiriä ja työtovereitaan.

– Niin monet kuvaushenkilökunnasta ovat olleet mukana alusta saakka ja he ovat minulle kuin perhettä. Me tulemme aina olemaan toisillemme tärkeitä. Samaan aikaan kahdeksan Potter-elokuvan jälkeen olemme kuitenkin valmiita tekemään myös muita juttuja ja saamme aikaa myös itsellemme, Emma kertoi äskettäin Interview-lehdelle.

Tällä hetkellä työn alla on Harry Potter -elokuvien kaksi viimeistä osaa. Viimeinen leffa jaetaan kahteen osaan. Niistä ensimmäinen saa ensi-iltansa vuonna 2010 ja toinen vuonna 2011. Harry Potter ja puoliverinen prinssi saa ensi-iltansa 17. heinäkuuta.