Gwyneth Paltrow paljasti rintansa – katso kuvasarja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Gwyneth Paltrow paljastaa rintansa uudessa Two Lovers -elokuvassa. Kuvat kohtauksesta vuotivat verkkoon jo tammikuussa, mutta nyt kohtauksen takaa on selvinnyt mielenkiintoisia tietoja. Ainakin ammatinvalinnan osalta.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan leffan ohjaaja James Gray joutui nimittäin tutkimaan Gwyneth Paltrow’n rinnat ennen kohtauksen kuvaamista. Lehden mukaan näyttelijätär oli huolestunut kohtauksen kuvaamisesta ja rintansa paljastamisesta julkisesti. Kahden lapsen äitiä huoletti rintojensa nykyinen kunto. Tästä syystä Gwyneth pyysi ohjaajaa asuntovaunuunsa tarkastamaan rintavarustuksen.

– Gwyneth kertoi minulle ettei alastomuus huolestuta häntä ja että hän riisuu niin paljon kuin tarvitaan. Kahden lapsen imettämisen jälkeen hän oli kuitenkin huolissaan siitä etteivät hänen rintansa näyttäisi enää hyvältä, James Gray kertoi The Sun -lehdessä.

– Hän pyysi minua tekemään palveluksen tulemalla hänen asuntovaunuunsa, jossa hän näyttäisi minulle rintansa ja haluaisi minun mielipiteeni niistä. Hän sanoi tekevänsä kohtauksen, jos rinnat näyttäisivät minun mielestäni hyvältä. Marssin sisään ja kerroin, että ne näyttävät hyvältä.

Mitä ilmeisimmin lopputulos oli tosiaaan onnistunut, sillä Coldplay-tähti Chris Martinin vaimo Gwyneth Paltrow nähdään elokuvassa toinen rinta paljaana. Katso kuvat ja video tästä.