Justin Timberlake oikeuteen syrjinnästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Justin Timberlake on laajentanut liiketoimintaansa laulamisen ja musiikin tekemisen lisäksi myös muiden muassa ravintoloihin. Nyt ravintolan entinen työntekijä on haastanut poptähden oikeuteen.

New Yorkissa sijaitsevan Southern Hospitality -ravintolan entinen ravintolapäällikkö Alison McDaniel väittää joutuneensa syrjityksi ja kiusatuksi työpaikallaan. Hän nosti torstaina aiheesta kanteen Manhattanin oikeustalolla kahta esimiestään sekä Timberlakea ja tämän yhtiökumppaneita Eytan Sugarmania ja Ronnie Kaplania vastaan.

– Yksi tai useampi esimies tai omistaja kiusasi, syrji, ahdisteli ja lopulta irtisanoi McDanielin hänen sukupuolensa takia. Sugarman ja Kaplan katsoivat pornografista materiaalia lukitussa huoneessa, jossa oli mukana myös McDaniel. He pilailivat hänen kustannuksellaan kunnes hän purskahti itkuun, haasteessa todetaan People-lehden mukaan.

McDaniel irtisanottiin ravintolasta pian sen jälkeen, kun hän oli valittanut esimiestensä toiminnasta. Justin Timberlake on haastettuna vain ravintolan omistajan ominaisuudessa.