Paljastitkohan nyt hieman liikaa Lisa Rinna?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille televisionkatsojille lähinnä supersuositusta Melrose Place -televisiosarjasta 90-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijätär Lisa Rinna riisuutui äskettäin Playboy-lehdessä, koska oli luvannut poseerata lehdessä mikäli kutsu joskus tulisi.

Hannah Montana ja Veronica Mars -sarjoissa sekä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa nähty julkkiskaunotar jakaa monien muiden tähtien kanssa elämäänsä Twitter-blogissaan, mutta nyt yksityiselämän paljastukset ovat ehkä menneet hieman liian pitkälle.

– Anastacia poisti juuri vahaamalla rintakarvani. Minulla oli mustia karvoja tunkemassa hiton rinnastani. Surullista, Lisa Rinna kirjoitti.

Paljastus kirvoitti nopeasti kommentteja hänen bloginsa lukijoilta. Niissä tiedusteltiin lähinnä syytä moiseen paljastukseen. Rinna vastasikin pian blogissaan.

– En ole juovuksissa, mutta ehkä minun ei pitäisi jakaa karua totuutta liikaa.

45-vuotias Lisa Rinna tuli Yhdysvalloissa alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta 90-luvun alussa. Hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan, josta tuli todellinen jättimenestys. Nykyisin Lisa Rinna toimii näyttelijänuran lisäksi myös yrittäjänä, sillä hänellä on kaksi vaateliikettä.