Kanye Westille raskaat syytteet: ”Olen syytön!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti Kanye West oli viime vuoden syyskuussa mukana välikohtauksessa, jossa hän ja managerinsa Don Crawley ottivat väkivaltaisesti yhteen paprazzikuvaajien kanssa Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä.

Nyt tapausta on ryhdytty puimaan myös oikeudessa. Ensitöikseen Kanye West on kiistänyt asianajajansa Blair Berkin välityksellä syyllisyytensä, E! Online kertoi tänään. Artisti ei saapunut itse paikalle oikeuteen. Häntä syytetään tuomioistuimessa törkeästä varkaudesta, pahoinpitelystä ja vandalismista, sillä rytäkässä hajosi myös erään kuvaajan 10.000 dollarin arvoinen kamera.

Kanye on vaikeassa tilanteessa, sillä paparazzien ympäröimänä ei välttämättä kannata ryhtyä käyttämään nyrkkejään. Havaijille managerinsa kanssa matkalla olleen tähden riehuminen nimittäin tallennettiin useilla kameroilla ja video päätyi nopeasti myös verkkoon. Asian seuraava istunto pidetään 15. heinäkuuta.