Peter Andre: ”Avioeromme ei ole julkisuustemppu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaimostaan Katie ”Jordan” Pricesta lähes neljän vuoden avioliiton jälkeen eroava poptähti Peter Andre on kommentoinut perheensä tilannetta. Katie Price ei ole antanut asiassa lainkaan lausuntoja.

Peter Andre on nyt kiistänyt mediassa esitetyt epäilyt siitä, että julkkisparin avioero olisi julkisuustemppu. Viihdemaailmassa epäillään, että avioeron tarkoituksena olisi saada perheelle lisää rahaa ja julkisuutta, sillä palattuaan yhteen he voisivat myydä juttuja yksinoikeudella lehdille.

Eroa hakenut Andre on kuitenkin eri mieltä asiasta, sillä hänen mukaansa moiset väitteet ovat sairaita. Parhaillaan Kyproksella oleskeleva 36-vuotias laulaja kertoo olevansa ”murskana” tapahtumista ja siitä että hänen vaimonsa on paennut perheen kahden lapsen kanssa Malediiveille.

– Käytän nyt tilaisuuden hyväkseni oikaisemalla pari asiaa. Olette ehkä kuulleet, että tämä olisi mahdollisesti julkisuustemppu, mutta voin vakuuttaa ettei se ole. En voi ymmärtää kuinka joku voi ajatella että voisin teeskennellä eroavani vaimostani saadakseni otsikoita itsestäni. Se olisi sairasta, Peter Andre kirjoitti New!-lehdessä julkaistussa kolumnissaan.