Vanha suola janotti? Lindsay Lohan palasi lesborakkaansa kainaloon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan vaikuttaa saaneen elämänsä jälleen raiteilleen rajujen henkilökohtaisten ongelmiensa jälkeen. Viime viikolla uutisoitiin kuinka hän sai ensimmäisen suuremman elokuvaroolinsa pariin vuoteen.

Taannoin Lindsayn kerrottiin jättäneen lesboutensa, kun hän erosi tyttöystävästään Samantha Ronsonista ja nähtiin juhlimassa lämpimissä tunnelmissa komean nuoren miehen kanssa. Huhut lesbouden jättämisestä taisivat kuitenkin olla ennenaikaisia, sillä vanha suola on tainnut janottaa.

Lindsay nimittäin kuvattiin tiistaina aamulla poistumassa Samantha Ronsonian asunnosta ETYK-kassinsa kanssa, joten neitokainen oli mitä ilmeisimmin viettänyt yönsä entisen kultansa kainalossa. Maanantaina hänet nähtiin kuitenkin ajelemassa ympäri Los Angelesia tuntemattomaksi jääneen naisen kanssa.