Teinitähti Emma Watsonilla liian suuri kaula-aukko – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien tähtenä tunnetuksi tullut teinitähti Emma Watson on huhujen mukaan viime aikoina diivaillut kuvauspaikalla siinä määrin, että on samalla suututtanut muun kuvausryhmän.

Yhdysvaltoihin lähiaikoina muuttava 19-vuotias Emma Watson vietti iltapäiväänsä kahvin tai lounaan merkeissä ystävänsä, Skins-televisiosarjasta tutun 17-vuotiaan englantilaisen näyttelijä Kaya Scodelarion kanssa. Kaverusten poistuessa ravintolasta paparazzit sattuivat paikalle ja ikuistivat nuoret kaunottaret.

Samalla Emman paidan suuri kaula-aukko paljasti hieman liikaa, sillä hänen rintaliivinsä sattuivat vilahtamaan paidan alta. Mitään varsinaista vilautusta ei kuitenkaan tapahtunut, joten Emma voi nukkua yönsä rauhallisesti. Katso kuvat tästä.