Tiukka kohderyhmä: Homokoirille oma albumi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fyysisten äänitteiden myynti on laskenut 2000-luvulla huomattavasti ja fyysisten levyjen kuolemaa on sitäkin povattu jo pitkään. Kasvua tällä rintamalla tuskin enää nähdään, mutta monien ammattilaisten mukaan jatkossa tuotteiden kohdentaminen olisi toimiva ratkaisu asiaan.

Kohdentaminen on tunnettu jo 1960-luvulla, ja kyseisen vuosikymmenen loppupuolelta löytyy myös kiistaton kohdentamisen klassikko. Homoaktivistina aikanaan tunnettu artisti Paddy ”P-Doggy” Roberts julkaisi nimittäin vuonna 1966 albumin Songs For Gay Dogs. Kuva levyn kannesta löytyy esimerkiksi tästä.

Levyltä löytyvät muiden muassa kappaleet My Big Bone, Bassett In The Bushes, Oooh, Bitch, Your Teasing Tail, Snoop Me, Dogg Stylie ja Littlest Hobo Love (You Go, Girlfriend!). Kyseisen levyn kansi on muutama vuosi sitten rankattu maailman 55. huonoimmaksi, joten eräänlainen saavutus sekin. Taistelulentäjänä Toisessa maailmansodassa toiminut Paddy Roberts menehtyi vuonna 1975.