Rihanna tihkuu seksiä Kanyen musiikkivideolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna joutui pari päivää sitten huhumyllyyn, jonka mukaan hänellä ja hiphop-tähti Kanye Westillä olisi mahdollisesti suhde. Rihanna nähtiin nimittäin pari aamua sitten poistumassa Kanyen asunnolta, mutta tähti ei ole itse kommentoinut väitteitä lainkaan.

Nyt on tullut julkisuuteen ainakin yksi julkkisduon yhteinen projekti. Rihanna toimii nimittäin yllättäen Kanye Westin tuoreen discopoljentoisen Paranoid-musiikkivideon päätähtenä. Videolla Rihanna nähdään heräämässä sängystä pelkissä pienissä ja seksikkäissä alusvaatteissa, jotka onnistuvat hädin tuskin peittämään hänen rintansa.

Suosikkilaulaja keikistelee samassa asussa videolla myös tämän jälkeen. Katso video tästä tai artikkelin alta. Rihanna ei ole aiemmin esiintynyt näin vähissä vaatteissa edes omilla musiikkivideoillaan, joten kyseessä on jonkinlainen merkkkipaalu hänen supertähden urallaan.