Fanin hyökkäys yllätti Idols-tuomari Simon Cowellin

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol ja Britain’s Got Talent -ohjelmien tuomari Simon Cowell joutui maanantaina naispuolisen faninsa hyökkäyksen kohteeksi poistuessaan jälkimmäisen ohjelman televisiostudiolta Lontoossa.

Cowell oli poistumassa paikalta autollaan, kun häntä tapaamistaan halunnut ja sekavasti käyttäytynyt naishenkilö hyppäsi yllättäen auton eteen. Kaksi turvamiestä joutui ottamaan naisen kiinni ja kaatamaan hänet maahan. Sillä välin Simon Cowell ehti kaasuttaa pakoon studion edustalla olleen yleisömeren läpi.

– Kaikki yleisössä olleet tytöt olivat innoissaan, kun Simon avasi ikkunansa ja heilutti heille. Yksi fani meni kuitenkin liian pitkälle ja yritti estää Simonia poistumasta paikalta, silminnäkijä kertoi The London Paper -lehdelle.

– Turvamiesten piti vetää nainen sivummalle ja kaataa hänet maahan, jotta Simon pääsi poistumaan turvallisesti.

Viime viikolla Simon Cowellin entinen tyttöystävä Terri Seymour joutui American Idol -ohjelman studiolla Los Angelesissa vielä vakavamman hyökkäyksen kohteeksi. Simonin raivostunut fani hyökkäsi hänen kimppuunsa ja kuristi häntä kaulasta. Nainen pidätettiin ja nyt Seymour on saanut naiselle lähestymiskiellon.