StaraVideo 137 – Aamupojat

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan Radio NRJ:n taajuuksilta tutut Aamupojat, jotka julkaisivat kesän kynnyksellä albumillisen musiikkia. Renne ja Anssi kertovat haastattelussa mistä Radiohitit-levy sai alkunsa ja miten sen kappaleet lopulta muodostuivat ja päätyivät levylle saakka.

Lisäksi kundit paljastavat miten levylle saatiin nimekkäitä vierailijoita ja miten levylle päätyi Aamupoikien oma cover-versio Reel 2 Realin klassikkohitistä. Haastattelu tehtiin juuri ennen duon ensimmäistä julkista keikkaa, joten samalla kundit kertovat hieman mitä ovat aiemmin musiikkirintamalla tehneet.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.