Teinipoppareiden neitsyyslupaus rakoilee uhkaavasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisten teinityttöjen tämän hetken ykkössuosikki, veljeskolmikko Jonas Brothers, tuli taannoin tunnetuksi musiikillisten saavutustensa lisäksi myös siitä, että yhtyeen jäsenet lupasivat harrastaa seksiä vasta hääyönä.

Moniin julkkisneitokaisiin viime kuukausina yhdistetyt nuoret supertähdet ovat viime aikoina huomanneet luvanneensa mahdollisesti hieman liikaa. Kolmikon äiti onkin nyt paljastanut Good Housekeeping -lehdessä, että jälkikasvunsa lupausten merkkinä olevat siveyssormukset eivät ehkä olekaan takuu itsensä säästämisestä. Ei ainakaan, kun ottajia tulisi tarvittaessa ovista ja ikkunoista.

– He ovat miehiä. Heillä on omat halunsa ja testosteroninsa. Jos he tekevät virheen, en tule vihaamaan heitä, perheen äiti kertoi haastattelussa.

Äidin mukaan hormonit voivat siis saada pojat tekemään virheitä. Tähän saakka Nick, Joe ja Kevin Jonas ovat tiettävästi pysyneet vielä kaidalla tiellä. Jonasin veljeksiin on viime aikoina yhdistetty erityisesti Selena Gomez, Miley Cyrus ja Taylor Swift.