Audrina Patridge bikineissä synttärijuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Audrina Patridge on noussut jälleen otsikoihin poseeraamalla bikineissä Las Vegasissa. Hän vietti ystäviensä kanssa aurinkoista päivää The Venetian -hotellin ja kasinon yhteydessä sijaitsevalla upealla Tao Beachillä. Päivän teemana oli Audrinan Mark-veljen syntymäpäiväjuhlat.

Pian oman realityohjelmansa pariin siirtyvä neitokainen poseerasi paparazzeille muiden muassa veljensä kanssa. Synttärisankari tuppautui mukaan myös julkkissiskostaan otettuihin valokuviin. Katso kuvat tästä. Audrinan siskoa ei kuitenkaan tällä kertaa nähty paikalla. Taannoin kaunis sisko oli kuitenkin mukana julkkisjuhlissa ja sai kovasti mediahuomiota osakseen.

Audrina sai juhlia synttäreitä ystäviensä ja veljensä kanssa, sillä hänen poikaystävänsä Chris Pine jätti hänet viime viikolla. Star Trek -elokuvaa tähdittävä Pine ei kestänyt realitytähden alituista mediahuomiota, joten hän päätti lopettaa koko suhteen vain reilun kuukauden seurustelun jälkeen. Audrina Patridge nähdään pian myös Carl’s Jr. -yhtiön seksikkäässä hampurilaismainoksessa.

23-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Muita televisiorooleja hänellä ei vielä olekaan, mutta hänen oman realitysarjansa kuvaukset alkavat pian. Taannoin myös rohkeissa alastonkuvissa poseerannut Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.