Teinitähti Emma Watsonista tuli seksikäs supermalli – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien tähtenä lapsena tunnetuksi tullut näyttelijä Emma Watson on laajentanut toimenkuvaansa ihan oikeaksi malliksi. Hän on toki aiemminkin poseerannut muutamissa mallikuvissa.

Äskettäin teinitähti kiinnitettiin Burberryn uudeksi mainoskasvoksi ja nyt hän poseeraakin yhtiön ensi syksyn mallistoa esittelevässä katalogissa. Emma Watson nähdään useissa eri asuissa ja eri laukkujen kanssa kuin oikea supermalli ikään. Katso kuvat tästä.

Viimeisen Potter-leffan kuvaamisen jälkeen Emma Watson aikoo keskittyä lähinnä opiskelemiseen, mutta näiden kuvien perusteella hänen kannattaisi harkita vakavasti myös malliuraa. Kuvat ovat Mario Testinon käsialaa. Mallikuvatkaan eivät tosin aina onnistu, ja siitä on esimerkkinä äskettäin ranskalaisessa Crash-lehdessä nähdyt karmivan surkeat taidekuvat.