Lady GaGa ja Kanye West kimpassa kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on viime aikoina löytänyt mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita. Äskettäin hän oli Marilyn Mansonin kanssa studiossa työstämässä remixiä LoveGame-singlestään. Seuraavaksi Lady GaGan rinnalla nähdään Kanye West.

Kanye ja GaGa aikovat nimittäin suunnata lähiaikoina yhdessä Yhdysvaltain kiertueelle. Hiphopia ja dancepoppia yhdistelevällä turneella molemmat tähdet ovat yllättäen tasavertaisia, vaikka Lady GaGa toimi pari viikkoa sitten Australiassa tanssiryhmä Pussycat Dollsin lämmittelijänä.

– Minä ja Lady GaGa lähdemme yhdessä kiertueelle. Hän on niin lahjakas ja uskomaton nainen, ettei hän ole konserteissa pelkkä lämmittelyartisti, vaan teemme esityksen tasavertaisina yhdessä, Kanye West ilmoitti.

Musiikkinsa lisäksi myös suuresta egostaan tunnettu Kanye West sai taannoin rajun sivalluksen South Park -animaatiosarjassa. Julkisen nöyryytyksen jälkeen hän on pyrkinyt muuttamaan mainettaan.