Mel B esitteli tiukkaa bikinivartaloaan uima-altaalla – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveistä menestyksekkään soolouran monitoimisena julkkiksena tehnyt Melanie ”Mel B” Brown joutuu näinä päivinä päättämään esityksensä Las Vegasissa.

Jäähyväisiä odotellessaan supertähti esitteli kuitenkin viikonloppuna timmiä bikinivartaloaan Las Vegasissa sijaitsevan Planet Hollywood -hotellin uima-altaalla. Mel B on asunut hotellissa huhtikuusta saakka, koska hän on ollut mukana hotellin Chi-klubilla järjestetyssä Peepshow-esityksessä.

Huippukuntoinen laulajatähti oli äskettäin otsikoissa myös vatsalihastensa merkeissä, joten vartaloa kelpaa myös esitellä erityisesti bikineissä. Katso tuoreet kuvat tästä. Viime viikolla Melanie Brown oli jälleen mukana myös Ultimo-alusvaatemerkin mainoskuvauksissa. Hän on toiminut merkin kasvoja jo reilun vuoden ajan.