Päätähdet lopettavat – supersuosittu teinisarja päättyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken eniten ansaitseva teinitähti Miley Cyrus nähtiin äskettäin valkokankaalla Hannah Montana -televisiosarjan elokuvaversiossa. Hän ehti aiemmin jo ilmoittaa vetäytyvänsä sarjasta, mutta elokuvan menestyksen myötä hän allekirjoitti sopimuksen vielä yhdestä kaudesta.

Hannah Montana -sarjan neljäs tuotantokausi on nyt kuitenkin jäämässä suosikkisarjan viimeiseksi, sillä sarjan päätähti Miley Cyrus on vahvistanut että kausi jää hänen viimeisekseen. 16-vuotias supertähti kertoo tulevasta tuotantokaudesta Staran tuoreessa haastattelussa, joka julkaistaan verkossa tällä viikolla ja lähiaikoina myös seuraavassa Stara-aikakauslehdessä.

– Elokuva ei sanonut hyvästejä Hannah Montanalle, koska teimme sen fiksusti siten, että televisio-ohjelma voi yhä jatkua. Sarjan takia tarinan mahdollisuudet olivat hyvin rajalliset, mutta käsikirjoittajat tekivät upeaa työtä sekoittaen tarinaan sarjaa ja elokuvaa, Miley Cyrus kertoi Staralle.

Tänään myös Mileyn isä Billy Ray Cyrus, joka esiintyy niin ikään televisiosarjassa, on vahvistanut Access Hollywoodille tulevan kauden jäävän myös hänen viimeisekseen. Päätähtien lopettamisen myötä koko sarja tullaan mitä todennäköisimmin lopettamaan. Tuleva kausi sisältää 11 jaksoa ja kausi päättyy Yhdysvalloissa tammikuussa.