Ökyloma tulossa, Britney Spears vuokrasi kokonaisen lomakohteen Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Circus-kiertueensa Euroopan osuutta tekevä poptähti Britney Spears suunnittelee parhaillaan todellista nollauslomaa tiukan keikkarundin keskelle. Poppari aikoo varmistaa rahalla, etteivät paparazzit tai tavikset pääse häiritsemään hänen lomaansa.

The Sun -lehden mukaan Britney Spears on varannut kokonaisen lomakohteen itselleen ja seurueelleen. Kyseessä on aivan Koh Samuin saaren koilliskärjessä sijaitseva rauhallinen ja eristäytynyt Sila Evason -luksuskohde, joka on tuttu myös joillekin suomalaisille. Kuvia kohteesta löytyy tästä.

Kokonaisen lomakohteen vuokraaminen viikoksi tulee maksamaan supertähdelle noin 300.000 dollaria. Aivan yksin tai perheensä kanssa Britney ei kuitenkaan Samuilla lomaile, sillä hän ottaa mukaansa myös kiertueensa henkilökuntaa, kuten taustatanssijoita. Kyseessä on siten myös laulajan lahja kovasti ahkeroineelle kiertuetiimille. The Sun -lehden tietojen mukaan Britney olisi kutsunut yksityiselle lomalleen myös ex-aviomies Kevin Federlinen ja tämän uuden tyttöystävän Victoria Princen.