Kuuma Eva Mendes nakuilee mainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Eva Mendes on viime aikoina keskittynyt leffojen sijaan pääasiassa mainoksiin. Calvin Kleinin mainoskasvona jo jonkin aikaa toiminut 34-vuotias supertähti on jälleen paljastellut kyseisen yhtiön mainoskuvissa.

Äskettäin Eva Mendes riisui kaiken muotikuvaaja Ellen Von Unwerthin ikuistamissa kuvissa. Nyt supertähti pitää Calvin Kleinin tuoreissa mainoskuvissa hieman enemmän alusvaatteita yllään, mutta näyttäytyy kuitenkin myös yläosattomissa. Hänen kanssaan kuvissa nähdään miesmalli Jamie Dornan. Katso kuvat tästä.

Maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty Eva Mendes kärsi aiemmin tänä vuonna päihdeongelmasta, minkä johdosta hän kirjautui vieroitukseen helmikuussa. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime aikoina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night.