Tammerfestissä massiiviset Jetset-julkkisbileet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara järjestää torstaina 9. heinäkuuta massiiviset Stara Jetset® Party -julkkisbileet Tammerfest-tapahtuman Bilepuistossa. Glamouria tihkuviin juhliin on jo ilmoittautunut runsaasti maamme eturivin julkkistähtiä.

Kello 18.00 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta vain tuhat ensimmäistä mahtuu mukaan. Illan ohjelmassa muiden muassa DJ Baker ja Bakerin Pelkokerroin, Dj Tommi A sekä Dj Härski, huima Celebrity-look-a-like -kilpailu ja tietenkin yllätysesiintyjiä! Pukeudu suosikkijulkkikseksi ja voita upeita palkintoja!

Punaisella matolla juhlavieraita ikuistavat Studio Eliten kuvaajat, joiden otokset ovat myöhemmin ladattavissa myös verkosta vaikkapa Facebookin profiilikuvaksi. Voit myös ilmoittautua mukaan Facebookissa ja katsoa samalla keitä muita on tulossa juhlimaan. Lisätietoja tapahtumasta löydät myös tästä.