Vanessa Minnillo ja Nick Lachey erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan 98 Degrees -poikabändistä tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouralle siirtynyt 35-vuotias poptähti Nick Lachey on lehtitietojen mukaan eronnut MTV-kanavan juontajana tunnetuksi tulleesta 28-vuotiaasta Vanessa Minnillosta.

Nick Lachey oli runsaasti otsikoissa ollessaan aiemmin naimisissa poptähti Jessica Simpsonin kanssa. Pariskunnan Newlyweds-realityohjelmaa esitettiin myös Suomessa. Liitto päätyi kuitenkin eroon vuoden 2005 lopulla. Seuraavana kesänä Nick ja Vanessa Minnillo ryhtyivät seurustelemaan.

Nyt People-lehti kertoo, että Hollywood-liitto on ajautunut kiville. Lehden mukaan pariskunta pysyy edelleen hyvinä ystävinä. Vanessa Minnillon tiedottaja vahvisti erohuhut lehdelle. Eron taustalla saattaa olla uskottomuus, sillä pari kuukautta sitten Vanessan kerrottiin juhlineen läheisissä tunnelmissa toisen miehen, näyttelijä Matt Lanterin, seurassa.

– Vanessa ei todellakaan ollut siellä Nickin kanssa. Hän istui juhlissa Mattin sylissä todella lähekkäin kahden tunnin ajan. Hän näyttää Nickin nuoremmalta versiolta, lähde kertoi tuolloin New York Post -lehdelle.