Hysteerinen X-Factor -kilpailija uhkasi itsemurhalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useiden realityohjelmien tuomarina toimiva Simon Cowell tyrmistyi Britannian X-Factor -ohjelman esikarsinnoissa, kun kilpailija uhkasi tehdä itsemurhan mikäli häntä ei päästettäisi kilpailussa jatkoon.

Myös American Idol ja Britain’s Got Talent -ohjelmissa tuomaroiva televisiomoguli kiertää parhaillaan Britanniaa X-Factor -ohjelman seuraavan tuotantoakauden karsintojen merkeissä. Tiistaina ryhmä oli kuulemassa koelaulajia Lontoossa.

Tuomaristo sai kokea aikamoisen yllätyksen, kun noin 50-vuotias nainen alkoi esityksensä jälkeen itkeä hysteerisesti, koska tuomaristo ei päästänyt häntä jatkoon. Tämän jälkeen hän uhkasi tehdä itsemurhan, ellei tuomaristo muuttaisi mieltään ja päästäisi häntä jatkoon.

Naisen poistuessa paikalta tuotantoyhtiön edustajat tavoittivat hänet ja kutsuivat varmuuden vuoksi paikalle ammattiauttajan, The Sun uutisoi. Tuomaristossa istuivat Cowellin lisäksi myös Girls Aloud -kaunotar Cheryl Cole ja poptähti Dannii Minogue.