Idol-tuomari tienaa 6,5 kertaa enemmän kuin Kimi Räikkönen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen tienaa lehtitietojen mukaan Ferrari-tallilta tänä vuonna arviolta 22 miljoonaa euroa. Räikköinen lienee tällä hetkellä eniten tienaava suomalainen, joten se antaa hyvän perspektiivin viihdemaailman palkkoihin.

Useammankin realitykilpailun tuomarina nähtävä Simon Cowell on nimittäin saamassa aikamoisen palkankorotuksen, mikäli hän hyväksyy Fox-televisioyhtiön ja 19 Entertainment -tuotantoyhtiön hänelle tekemän tarjouksen. Viime vuonna 30 miljoonaa euroa American Idol -ohjelmasta tienanneelle tähdelle tarjotaan nyt saman ohjelman seuraavasta tuotantokaudesta käsittämätöntä 120 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Asiasta uutisoineen Guardian-lehden mukaan Cowellin sopimus päättyy ensi vuoden toukokuussa ja yhtiöt haluavat pitää ohjelman kiistellyn ja kohutun päätähden mukana hinnalla millä hyvänsä. Kimi Räikköiseen verrattuna liksa olisi 6,5 kertainen. Kaiken lisäksi tämä rahasumma kilahtaisi Cowellin tilille vain yhdestä ohjelmasta. Lisäksi hän on mukana myös X-Factor ja Talent-ohjelmissa.