Onko tämä tosiaan Katie Holmes? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tom Cruisen kanssa taannoin perheen perustanut näyttelijätär Katie Holmes on saanut viime aikoina harvinaisen kovaa kritiikiä homssuisesta ja poikamaisesta tyylistään. Taannoin hän näytti lisäksi kuin miehensä kaksoisolennolta.

Tällä kertaa Katie Holmes on kuvattu Melbournessa, Australiassa, jossa hän aloittaa pian seuraavan Don’t Be Afraid of the Dark -elokuvansa kuvaukset. Holmes ei ollut taaskaan aivan parhaimmillaan, sillä legginseihin ja mustaan takkiin pukeutunut supertähti muistutti elävästi nuorta miestä. Katso kuvat tästä: Kuva 1, kuva 2, kuva 3.

Viime aikoina Katie on yrittänyt saada jalansijaa myös teatterien lavoille, mutta varsin huonolla menestyksellä. The Extra Man -elokuvassa ensi vuonna nähtävä tähti esiintyi viime syksynä Broadwaylla All My Sons -näytelmässä, jota jouduttiin lopulta esittämään puolityhjille saleille. Holmesin lupaava elokuvaura tyssäsi tämän alettua seurustella Tom Cruisen kanssa vuonna 2005.