Tennistähti hävisi: brittimalli riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat britit joutuivat pettymään raskaasti, kun maan tennistähti Andy Murray putosi Wimbledonin tennisturnauksen jatkosta. Hän oli vuosikymmeniin ensimmäinen todellinen brittitoivo turnauksen voittajaksi.

Pettymystä lieventää kuitenkin suosittu 21-vuotias glamourmalli Katie Green, joka kiinnitettiin äskettäin Ultimo-tuotemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Hän löi nimittäin vetoa Murrayn menestyksen puolesta ja lupasi poseerata alastonkuvissa, mikäli brittipelaaja selviäisi finaaleihin saakka.

Murray putosi jo ennen finaaleja, mutta neitokainen on pitänyt siitä huolimatta lupauksensa ja poseerannut alastomana tennistunnelmissa. Tennismaila kädessä kuvissa poseeraava kaunotar peittää toki intiimit ruumiinosansa käsillään. Katso kuvat tästä.

– Olin todella pettynyt, kun Andy Murray putosi semifinaaleista, mutta oli se hieno ottelu! Selvää voittajaa kolmen tunnin pelissä ei ollut ja hän esitti parasta peliään parantuen koko ajan. Odotan kuitenkin finaaleja ja katson niitä kotona mansikoiden ja jäätelön kera, Katie Green kertoi The Sun -lehdelle.