Tammerfestissä tänään suomirockia ja Jetset-bileet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Tampereella käynnistynyt Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest marssittaa tänään lavalle massiivisen kattauksen suomirock-yhtyeitä. Lisäksi tarjolla on kesän kuumimmat julkkisbileet ysäritunnelmissa.

Vuolteentorin lavalle nousevat tänään Yö ja Popeda. Keskustorin lavalla esiintyy Eppu Normaali ja Ilveksen yökerhossa Sir Elwoodin Hiljaiset Värit. Pakkahuoneella nähdään PMMP ja Tiktak-yhtyeestä tunnetuksi tullut Petra soolokeikallaan. M/S Tammerkoskella järjestetään jo etukäteen loppuunmyyty stand-up -risteily.

Festaripäivän puhutuin tapahtuma on kuitenkin Tammerfestin Bilepuistossa järjestetttävä Stara Jetset®, jonka pääesiintyjänä lavalle nousee Johanna Tukiainen. Vieraina nähdään maan kuumimmat kohujulkkikset ja musiikista vastaa DJ Baker. Luvassa on myös huimia yleisökilpailuja, joihin myös julkkisvieraat ovat lupautuneet mukaan Johanna Tukiaista ja BB-Hennaa myöden. Kello 18.00 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tammerfestin torstain ohjelma löytyy kokonaisuudessaan tästä.