Eva Mendes riisui paitansa – katso alusvaatekuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina elokuvien sijaan lähinnä eroottissävytteisissä mainoksissa nähty Hollywood-tähti Eva Mendes on toiminut Calvin Kleinin mainoskasvona jo jonkin aikaa. 34-vuotias supertähti on jälleen paljastellut kyseisen yhtiön mainoskuvissa.

Tällä kertaa Eva Mendes on riisunut paitansa mainostaakseen CK Underwear -malliston uusia alusvaatteita. Edellisessä kampanjassa hän riisui muotikuvaaja Ellen Von Unwerthin ikuistamissa kuvissa selvästi enemmän vaatteitaan, mutta tuoreetkin kuvat ovat tästä huolimatta varsin näyttäviä. Katso kuvat tästä.

Maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty Eva Mendes kärsi aiemmin tänä vuonna päihdeongelmasta, minkä johdosta hän kirjautui vieroitukseen helmikuussa. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime aikoina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night.