Avril Lavignen kosteat julkkisjuhlat – katso hurjat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on viime aikoina rauhoittunut ja keskittynyt lähinnä avioelämään SUM41-yhtyeen keulahahmona toimivan aviomiehensä Deryck Whibleyn kanssa. Viimeisen parin viikon aikana hänet on kuitenkin bongattu yllättävän usein rantaleikeistä, shoppailemasta ja nyt juhlimasta.

Viikonloppuna Avril Lavigne otti ilon irti St Tropezissa, Ranskassa. Skeittipopparista tyylinsä naisellisempaan jo aiemmin muuttanut kaunotar näytti muille yökerhon VIP-tiloissa paikalla olleille julkkistähdille kuinka viinaa juodaan suoraan pullonsuusta tarjoilijan kaataessa sitä hänen suuhunsa. Katso kuvat tästä.

Muista julkkiksista paikalla oli muiden muassa Leonardo DiCapriosta äskettäin eronnut supermalli Bar Refaeli ja näyttelijä Stephen Dorff.