Hui, mikä rintavako Avril Lavigne – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on viime aikoina keskittynyt musiikin tekemisen sijaan pääasiassa lomailuun ja hauskanpitoon ystäviensä ja SUM41-yhtyeen keulahahmona toimivan aviomiehensä Deryck Whibleyn kanssa.

Viikko sitten Avril kuvattiin juhlimassa railakkaasti kosteissa merkeissä Ranskan Rivieralla sijaitsevassa St. Tropezissa. Skeittipopparista tyylinsä naisellisempaan jo aiemmin muuttanut kaunotar näytti tuolloin muille yökerhon VIP-tiloissa olleille julkkistähdille kuinka viinaa juodaan suoraan pullonsuusta.

Nyt Avril Lavigne on kuvattu viettämässä lomapäiväänsä Välimeren aalloilla kelluvalla huvijahdilla. Meren aaltoihin saakka laivalla lekotellut tähti ei kuitenkaan uskaltautunut, mutta kuvaajat saivat ikuistettua poptähden näyttävän rintavaon. Hän oli nimittäin pukeutunut yllättävän paljastavaan toppiin. Katso kuvat tästä.