Kanye West vei härskisti Jacksonin tittelin: ”Olen Popin uusi kuningas!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äärettömän menestynyt laulaja Michael Jackson nimitettiin urallaan Popin kuninkaaksi, mutta hänen kuolemansa jälkeen titteli on nyt vailla omistajaa. Amerikkalaistähti Kanye West ei ole tunnettu nöyryydestään, ja hän onkin nyt omimassa titteliä itselleen.

Hiphop-tähti tunnetaan lähinnä huonona häviäjänä ja suuresta egostaan. Nyt hän on paisuttanut egoaan ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi Michael Jacksonin manttelinperijäksi. Kanye West on pyytänyt julkisesti, että Jacksonin perhe hyväksyisi vielä asian, Scrape TV uutisoi.

– Kaikki arvostavat ja rakastavat Michael Jacksonia, mutta ajat muuttuvat. Minusta on ikävää, että Michael on poissa, mutta se tekee tilaa uudelle Popin kuninkaalle, ja minä olen halukas ottamaan sen harteilleni, Kanye West kertoi Scrape TV:n haastattelussa.

– Kukaan ei voi haastaa minua levymyynneissä ja arvostuksessa, joten jo pelkästään sen takia minun olisi järkevää ottaa Michaelin kruunu ja ryhtyä uudeksi Popin kuninkaaksi. Ensin se oli Elvis Presley, sitten Michael ja nyt 2000-luvulla on minun aikani hallita. Jonkun se pitää ottaa harteilleen, eikä siihen ole olemassa minua parempaa ehdokasta. Olen uusi Popin kuningas, Kanye jatkoi egotrippiään.

{democracy:93}