Lindsay Lohan ei vieläkään käytä rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on viimeisen vuoden aikana ollut todellinen edelläkävijä julkkiskaunottarien nykyisessä trendissä, jossa rintaliivien käyttö ohuiden toppien alla on vähentynyt huomattavasti.

Lindsay kuvattiin toissapäivänä jälleen kerran ilman rintaliivejä, kun hän oli shoppailemassa Beverly Hillsissä. Tuttuun tapaansa mustiin legginseihin pukeutunut Lindsay Lohan oli pukenut ylleen nyt myös harmaan topin ja vaaleanpunaisen paidan. Kuvien perusteella lämpötila oli keskimääräistä viileämpi. Katso kuvat tästä.

Tämän ”pitkät päällä” trendin aallonharjalla ovat viime aikoina Lindsayn lisäksi ratsastaneet myös muiden muassa Jennifer Aniston, Kristen Stewart, Heather Graham, Victoria Beckham, Christina Ricci, Lady Gaga, Rihanna, Charlize Theron ja Ciara. Rintaliivikauppiaiden kannattaisi ehkä hiljalleen reagoida siihen, että idolit eivät enää käytä heidän tuotteitaan.