Jessica Lowndes aliarvioi rintojensa koon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori näyttelijätähti Jessica Lowndes ei ole vielä noussut Hollywood-julkkisten A-sarjaan, mutta hiljalleen myös tämä 90210-teinisarjan tähti on alkanut näkyä viihdelehtien otsikoissa.

Toissapäivänä kaunotar oli mukana Quentin Tarantinon ohjaaman Kunniattomat paskiaiset -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Värikkääseen violetinsävyiseen minimekkoon sonnustautunut Jessica Lowndes asteli ensi-illan punaisella matolla asussa, jonka yläosa oli silminnähden joko kutistunut tai sen koon arvioinnissa on sattunut inhimillinen erehdys. Katso kuvat tästä.

20-vuotias kanadalaissyntyinen Jessica Lowndes esittää parhaillaan 90210-sarjassa Adrianna Tate-Duncanin roolia. Se on hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa. Aiemmin hän on näytellyt muiden muassa televisioelokuvassa Saving Milly ja vilahtanut Kyle XY ja Greek -televisiosarjoissa. Näyttelemisen lisäksi hän toimii myös laulajana ja säveltäjänä.