Näyttelijäkaunotar riisui kaiken eläinsuojelun nimissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Nia Long on tuorein julkkistähti, joka on pestattu mukaan PETA-organisaation nakukampanjoihin. Eläinsuojelujärjestö on lukuisia kertojaa aiemminkin vastustanut muiden muassa eläinkokeita ja turkiksia alastomien julkkisten avittamana.

Nyt vuorossa on siis 38-vuotias näyttelijätär Nia Long, eli Nitara Carlynn Long, joka on nähty Suomessa viime aikoina muiden muassa elokuvassa Paha aavistus. Kampanjan julisteessa hän poseeraa alastomana metrossa, ja tuttuun tapaan kuvatekstinä on ”Olen mieluummin alasti kuin pukeudun turkiksiin.” Katso nakukuva tästä.

Aiemmin Long on tähdittänyt muiden muassa Bel Airin prinssi -televisiosarjaa ja muutamia b-sarjan Hollywood-leffoja. Hän työskentelee sivutoimisesti musiikkivideoiden ohjaajana. PETA-järjestön kampanjoissa ovat ennen häntä riisuneet muiden muassa Eva Mendes, Rosalyn Sanchez ja Khloe Kardashian.