Bar Refaeli rinnat ”jäätelössä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio erosi taannoin supermalli Bar Refaelista ja hänet on sittemmin yhdistetty usempaankin kaunottareen. Supermalleja jo lähes ammatikseen käsipuolessaan kierrättävän tähden tuorein valloitus on brittilehden mukaan venäläissyntyinen supermalli Anne Vyalitsyna.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan lähinnä Sports Illustrated -lehden näyttävistä uimapukukuvistaan tunnettu 23-vuotias Anne Vyalitsyna, eli Anna V, tapasi DiCaprion tämän ollessa viime kuussa kuvaamassa Inception-elokuvaa Lontoossa. Pian tämän jälkeen heidät nähtiin yhdessä myös Ibizalla. Sittemmin Leonardo ja Anne on bongattu useita kertoja yhdessä.

– Heidän on ilmiselvästi vaikea pitää näppejään erossa toisistaan. Kun Leo saapui ensimmäisen kerran paikalle, siinä oli joukko tyttöjä kiermurtelemassa, mutta nyt hän on ollut vain Annan kanssa, lähde kertoi lehdelle.

Lehden julkaisemassa kuvassa Vyalitsyna nähdään catwalkilla erikoisessa asussa, jossa hänen rintojaan peittävät muoviset ”jäätelötötteröt” sisältöineen. Katso kuva tästä. Anne on urallaan ehtinyt poseerata muiden muassa Louis Vuittonin, Pradan ja Ralph Laurenin mainoskasvoja.