Jessica Simpson sai kenkää juopottelun takia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän juopottelunsa kuin musiikkinsa tai näyttelemisensä merkeissä. Hänet on kuvattu ympäripäissään erityisesti taannoisen eronsa jälkeen, mutta myös ennen sitä.

Nyt amerikkalainen Fox News onkin kertonut tähden lähipiirin vihjanneen, että syynä eroon olisi ollut juuri viinanhuuruinen juhliminen. Dallas Cowboysin tähtipelaaja Tony Romo jätti Jessican heinäkuussa hänen 29-vuotispäivänsä aattona ja suuntasi ystäviensä kanssa juhlimaan vielä samana iltana. Tonyn kerrotaan olleen lopen kyllästynyt tyttöystävänsä juomiseen.

– Jessica käyttäytyi holtittomasti, sillä hän oli todella juopunut ja ärsyttävä. Hän tapasi sammuilla sinne tänne pää Tonyn sylissä ja Tonyn ilme kertoi kaiken. Hän oli todella nolostunut ystäviensä ja joukkuetovereidensa edessä, ja se oli hänelle raskasta. Ero oli ainoa mahdollisuus, lähipiiristä kerrottiin Fox News -julkaisulle.