Johanna Tukiainen kommentoi ”lutkakohua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Dlisted.com -viihdejulkaisu valitsi sunnuntaina Johanna Tukiaisen ”Päivän lutkaksi” ja tällä viikolla vielä ”Viikon lutkaksi”. Nyt Tuksu on itse kommentoinut nimityksiä Seiskan blogissaan, eikä hän ole kovin tyytyväinen saamaansa kansainväliseen huomioon.

– Kuulin etta minut oli poimittu amerikkalaiselle nettisivustolle dlisted.com joka on erikoistunut naiskauneuteen. Tosin ”voittamani” maininta ei nyt ollut mitenkaan kauhean positiivinen, mutta amerikkalaiset ovat poimineet nimeni sinne vain sen takia etta olin mukana poliittisessa skandaalissa, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

– Mita siihen tulee, niin kyseessa edelleenkin olivat vain tekstiviestit, meilla ei ollut missaan vaiheessa Kanervan kanssa mitaan romanttista suhdetta vaikka nain jalkikateen katsottuna olisi ihan hyvin voinut ollakin, koska silla ei nayta olevan mitaan merkitysta. Aikaisemmin sivustolle poimittiin mm. Susanna Sievinen, ihmettelen kovasti miksi?

Kirjoituksen otsikoksi Tuksu oli kirjoittanut ”Kuukauden lutka” nautiskelee Como-järvellä!.