Rihannan pahoinpitelystä raju tuomio – vankila uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna joutui 8. helmikuuta silloisen poikaystävänsä, hiphop-artisti Chris Brownin, pahoinpitelemäksi Hollywoodissa. Tajuttomaksi piesty laulaja joutui sairaalahoitoon, ja Brown pakeni paikalta.

Myöhemmin kiinni saatu Chris Brown tuomittiin kesäkuussa syylliseksi törkeään pahoinpitelyyn. Eilen tuomio vahvistettiin amerikkalaisessa tuomioistuimessa. Artisti tuomittiin 180 päivän yhdyskuntapalveluun sekä viiden vuoden vankeustuomioon, joka pannaan ainakin aluksi täytäntöön ehdollisena.

Lisäksi Brownille määrättiin viiden vuoden lähestymiskielto Rihannaan, vaikka molemmat ovat myöntäneet julkisesti olleensa puhelinyhteydessä toisiinsa. Tuomari kertoi olevansa tietoinen asiasta ja korosti yhteydenpidon olevan jatkossa ehdonalaisen rikkomista. Tuomarin mukaan Brown joutuu välittömästi kaltereiden taakse, mikäli ex-pariskunta ottaa yhteyttä toisiinsa. Yksikin puhelu voi siis tulla hyvin kalliiksi.